8 Serveringer hos Restaurant Rebel - Anbefalet i Michelin-guiden på 12. år








Om tilbuddet:
Michelin-anbefalet mad til en uhørt lav pris!
Hyggelige og varme omgivelser i pulserende København
Rebel har netop (d. 16. juni 2025) modtaget Michelin-guidens pris: Bib Gourmand anno. 2025 🛞
Erfarne og prisbelønnede kokke ved roret
Normalpris: 675,- / Din pris: 365,-
En Michelin-oplevelse uden lige:
Restaurant Rebel er meget mere end bare en normal restaurant. Rebel er en Michelin-anbefalet restaurant i København, der er kendt for sin enestående mad og service. Med deres moderne tilgang til det nordiske køkken og fokus på lokale og sæsonbestemte ingredienser, skaber Rebel unikke smagsoplevelser og teksturer. Ønsket er at være en bistro som serverer høj, høj kvalitet til overkommelige priser.
I de seneste 12 år har Rebel fremgået på Michelin guiden, som anerkender de bedste restauranter i landet baseret på mad, service, atmosfære og konsistens. Rebel har hele 7 gange - og senest d. 16. juni 2025 fået tildelt den velrenommerede udmærkning "Bib Gourmand" fra Michelin - som fremhæver de restauranter der laver exceptionelt god mad til små penge.
Ikke så meget fyld - mere substans
Hos Restaurant Rebel gør de en dyd ud af at lade maden tale for sig selv!
Du undgår alle de lange anekdoter om råvarernes helt unikke oprindelse, den endeløse sang om vinens nærmest menneskelige egenskaber og tjenere der hænger over dig og giver indtryk af, at I er tætte venner. Rebel synes egentligt bare det er fantastisk, at du er der og ser frem til at servere mad og god vin for dig.
Budskabet fra restauranten er meget enkelt:
"Vi lader dig være i fred og nyde stunden. Forstå os ret - spørg endelig, hvis du vil høre mere om maden og vinen. Vi vil bare ikke ødelægge dit måltid, ved at tvinge alt muligt ned i halsen på dig."
Anerkendte & kreative:
Køkkenet ledes af kok Kasper Skovgaard, som har et beundringsværdigt CV, der tæller flere af Københavns fornemmeste restauranter, herunder den 3-stjernede Michelin-restaurant, Geranium og restauranterne AlmanaK og Kokkedal Slot i Nordsjælland. På Rebel bringer han sin fantastiske gastronomi og internationale erfaringer fra de bedste steder til bordet.
Sammen med ham arbejder køkkenchef Simon Yoon Lehnemann, der også har en imponerende baggrund fra anerkendte restauranter som Kokkeriet og N.V. TASTING. Hans eksperimenterende og kreative tilgang til det nordiske køkken skinner igennem i restaurantens tidsbestemte og ofte skiftende menu.
Sammen udgør de et dynamisk team, der leverer en unik kulinarisk oplevelse. Velbekommen!
De 8 serveringer kan bestå af:
Tatar af Kammusling · Creme Fraiche & Puffet Kartoffel
Sprøde Tapioka · Løg Dust & Persilleemulsion
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
Kyllingekroket · Trøffelmayo & Karse
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
Krabbebisque · Stegt Reje · Tomat · Basilikum · Dildolie & Boghvedekerner
Farseret Kylling · Spidskål · Ærter · Estragonolie & Sprøde Bacon
Rabarbersorbet · Vanilje Ganache · Hvid Chokolade · Nødder & Dulce de Leche
OBS: Menuen er kun et eksempel, og kan ændre sig i løbet af indløsningsperioden




Indløsning
Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 04. oktober 2025
Åbningstider (køkkenet):
Tirsdag–Torsdag 17.30 – 21.00
Fredag–Lørdag. 17.30 – 21.30'
OBS: Sidste booking er kl. 20:30
OBS: Der kan max. benyttes 8 værdibeviser pr. selskab.
OBS: Ved booking i weekenden (Fre-Lør) er der tillæg på 150 kr. pr. person.
OBS: Rebel kan - på denne menu - ikke imødekomme svære allergier, laktoseintolerance eller veganske præferencer. Tillæg kan forekomme ved pescetar.
Gæsternes anmeldelser
"En kæmpe fornøjelse! Vi fik, for det første, en super lækker madoplevelse ud over det sædvanelige. Derudover, en virkelig skøn tjener som var engageret og virkelig personlig. ... Rebel kan virkelig anbefales. Vi kommer igen uden tvivl!" -Nina
"Fejrede 7 års dag på Rebel, hvilket vi aldrig vil fortryde. Vi fik den lækreste mad som var i top kvalitet og gik derfra meget glade og tilfredse." -Danielle
"Top niveau der i sammenligning med Bib Gourmand i Frankrig. På langt højere niveau. Præcis udførsel, velsmag og elegance på hver tallerken." -Frederik