FERMENT

Tasting Menu på 8 Serveringer hos Ferment - Metropolitansk Fusionskøkken i Pisserenden

460 DKK
275 DKK
Ekskl. gebyr
96 købt / 404 tilbage
  • Tasting Menu - 8 livlige og eksperimenterende serveringer hos Ferment

  • Kød, ramen, fisk og grøntsager i spændende kombinationer

  • Se et eksempel på menuen herunder ... ↓

  • Køb ét eller flere værdibeviser

  • Normalpris: 460,- / Din pris: 275,-


Et levende laboratorium

Midt i hjertet af København, hvor små brostensbelagte gader snor sig mellem historiske bygninger og eksperimenterende butikker, finder du Ferment – en restaurant, der i snart et årti har insisteret på at gå egne veje. Her bliver grænserne mellem asiatisk streetfood, moderne gastronomi og Old school håndværk konstant udfordret og genopfundet.

Siden 2015 har Ferment lavet mad, der ikke lader sig definere. Her er ingen faste rammer, ingen slaviske dogmer og ingen trends, der skal følges. Filosofien er enkel: De laver det, de selv har lyst til at spise. Og det mærkes. Hver servering – og dem får du minimum otte af – er en lille fortælling skabt af sæsonens råvarer, dagens idéer og kokkenes uudslukkelige nysgerrighed. Du kan derfor med stor sandsynlighed forvente intense smage, håndlavede nudler, fermenterede grøntsager, overraskende teksturer og måske en vild kombucha eller to til at skylle det hele ned med.

Grøn madlavning - 0 % spild

Hos Ferment er alting lavet fra bunden. Det er ikke fordi, det er smart. Det er bare det rigtige at gøre. Køkkenet fungerer som et værksted, hvor alt fra keramikkopper til hjemmesylt og drikkevarer er tænkt som en del af den samlede oplevelse.

Velsmag og teknik er ikke det eneste de går op i hos Ferment. For ejerne bag restauranten handler også om bæredygtighed og ansvar. Råvarer bliver brugt til sidste dråbe. Madspild er skåret ind til benet. Selv flaskepant går til en ven af huset, der bruger pengene på at forsørge sin familie. Ferment samarbejder med organisationer, der laver mad til udsatte grupper – ikke for at få klapsalver, men fordi det er sådan, de mener, man driver forretning i dag.

Ferment er en levende organisme, et sted i konstant udvikling – ligesom de fermenteringsprocesser, der giver restauranten sit navn. Og det er netop denne livlighed, du nu får mulighed for at smage på. Book dit bord – og glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige.


Et eksempel på 8 serveringer hos Ferment ↓


  • MUSHROOM

    Stegte svampe - fermenteret svampesoya
  • MELON

    Vandmelon - vacumm - melon garum - melonskræl
  • ZUCCHINI

    Zucchini parisienne - granatæble - fetaost - vinaigrette på campari
  • TUNA

    Let tilberedt tun - sesam og olivenolie - havsalt - chili - forårsløg
  • SALMON

    Laks - tomatvand - chili - nori - basilikum
  • RAMEN / (pork - chicken - veg.)

    Hjemmelavede nudler - æg - nori - grøntsager
  • CHERRY GLAZED PORK

    Svinekød - glaseret i kirsebær - knasende rispapir - fermenterede olie på forårsløg
  • CHOCO MOUSSE

    Hjemmelavet chokolademousse

Indløsning

Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 30. august 2025


Du kan bruge dit værdibevis:

  • Tirsdag til Torsdag: 17:00 – 21:00

  • Fredag til Lørdag: 17:00 - 22:00


OBS: Menuen er en tasting menu og er derfor ikke fast. Menuen skifter derfor løbende efter markedets udbud og restaurantens inspiration

Indlæser kort...
Studiestræde 18, 1455 København K