



















Frit valg på Frisk Pasta, Charcuteri og Oste hos Gastronomer Vesterbro
Frit valg på Pasta, Ost & Charcuteri hos Gastronomer Vesterbro
Vælg mellem alt fra frisk ravioli og sortfodsgris til gedeost og saucissons
Hvert værdibevis har en værdi på 300 DKK
Der kan max. købes og bruges 2 værdibeviser pr. person
Normalpris: 300,- / Din pris: 180,-
En lille bid af Sydeuropas skattekammer
Forestil dig, at du åbner verdens bedste køleskab - fyldt med delikatessevarer og lækker charcuteri. Det er ikke bare en drøm, det er faktisk sådan det føles at træde ind hos Gastronomer på Vesterbro. Butikken er en moderne oste- og delikatessebutik fyldt med tapas fra hovedsagligt Frankrig & Italien, men også andre sydeuropæriske lande. I samarbejde med Niche kan du nu få lækkerier til en værdi af 300 kr. – for bare 180 kr.
... og det lyder måske simpelt: pasta, ost, charcuteri. Men hos Gastronomer er det alt andet end almindeligt. Her handler det om håndværk, passion og smag, du ikke bare finder i det lokale supermarked. Her finder du pasta fra Piemonte, råmælksoste modnet af en af verdens mest anerkendte ostemestre og charcuteri med så meget smag, at du glemmer alt om den klassiske skiveskinke. Her bliver dine mest euforiske antipasti-cravings tilfredsstillet.
For 1 værdibevis kan du fx. få:
400 gram friske fyldte ravioli og 600 gram frisk tagliatelle eller gnocchi
eller
4, 5 eller 6 råmælksoste (á 100-200 g.) til et flot ostebord
eller
Charcuteriplanke til ca. 5-6 personer
Kvalitet, tradition og faglighed
Bag disken i den lille butik på Gasværksvej møder du Stephane – altid med et stort smil og en imponerende viden om delikatessevarer. Af besøgende bliver han beskrevet som varm, sublim og et omvandrende leksikon. Hos Gastronomer kan du tage lidt af hele Sydeuropa med hjem. Sæsonens bedste oste – ofte lavet på råmælk fra fritgående dyr på små, bæredygtige gårde – modnes til perfektion af Christian Janier, en af Frankrigs mest anerkendte affineurs og bærer af MOF-titlen. Her finder du alt fra bløde gedeoste til kraftige komælksbomber.
Den hjemmelavede pasta er en hyldest til det italienske køkken – med friske æg, mel fra historiske møller og fyld af grønt, kød og oste fra lokale producenter. Alt leveres direkte fra små pastamestre i Piemonte. Prøv fx klassisk ravioli med ragu eller varianter med karl johan, ricotta og citron. Charcuteriet er lige så kompromisløst: sortfodsgris fra Spanien, San Daniele-skinke fra Italien, parmaskinke, Auvergne med asker og salametti fra Piemonte. Fra mortadella med trøffel til franske saucissons – udvalget balancerer perfekt mellem kendte klassikere og sjældne fund.
Med andre ord: Gastronomer er måske det tætteste, du kommer på Sydeuropas delikatesseforretninger – nord for Paris.
Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 10. september 2025
Åbningstider:
Mandag - Fredag: 10.30 - 18.30
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: Lukket
OBS: Gastronomer holder ferielukket mellem: 6/7 2025 - 31/7 2025.
OBS: Værdibeviset gælder kun til Gastronomer på Vesterbro og kan ikke bruges hos Gastronomer i Frederiksberg Centret
OBS: Værdibeviset kan kun bruges til pasta, ost og charcuteri.
OBS: Værdibeviset kan ikke bruges til specialvarer, vin og spiritus