

















Balagan-menu hos NENI - Exceptionel Gastronomi fra International Stjernekok
Helt unik Balagan-menu hos Restaurant NENI i Indre By
Se eksempel på menu i bunden af artiklen ... ↓
Kan bruges t.o.m. d. 30. november 2025
Der skal min. købes 2 værdibeviser
Normalpris: 595,- / Din pris: 295,-
Er du klar til en aften, hvor smagene vælter ind fra alle verdenshjørner? Så er denne menu hos NENI lige noget for dig. Balagan-menuen er chef's choice og social dining, når det er allerbedst – uformelt, overraskende og fyldt med kærlighed til mad.
Menuen starter med en række håndplukkede mezze fra køkkenchefen – små, farverige retter, der skal deles og nydes i fællesskab. Det ku' være NENI's berømte popcorn-falafler eller deres yafo kyllingespyd, serveret med yoghurtdressing og grillet løg. Derefter følger hovedretter, som emmer af Tel Avivs gadekøkkener og varme krydderier - som deres populære Wagyu Kebab, som er håndlavet og serveret med røget aubergine- og tomatsauce. Til sidst rundes det hele af med et sødt udvalg af NENI’s desserter, som for eksempel deres dessert Sesame, en specialitet med hjemmelavet moscovado-is og karamelliserede pekannødder.
En familie-restaurant i international skala
NENI ligger som et lille eksotisk helle bag Rundetårn. Her er en gammel atriumgård blevet omdannet til den smukkeste restaurant med et glasloft, der leder tankerne hen på sydens orangerier. Hos NENI er fokus 100 % på ingredienser og smag. Størstedelen af maden trækker inspiration fra det mellemøstlige køkken, men også middelhavets madkultur har sin indflydelse. Fælles er dog at der ikke hersker strikse dogmer, sirlige anretninger og fine fornemmelser - nej, her er det de store, øjenåbnende smage, de gode, friske råvarer, krydderier og ikke mindst det farvestålende, sanselige måltid, der ender på tallerkenen.
Restauranten er én af flere skabt af stjernekok Haya Molcho, som længe har været feteret som stjernekok i Europa. Hun har udgivet flere bestseller-kogebøger, været på tv, og så har hun selvfølgelig flere NENI-restauranter omkring i Europa. Men ligesom navnet NENI (som er et akronym for hendes 4 sønners navne) vidner om en familierestaurant, sørger Haya for selv at kvalitetstjekke, oplære og skabe menuen i alle restauranterne i Europa.
Glæd jer til at opleve den afslappede stemning, passionen og ikke mindst den fantastiske og sanselige delemad hos NENI.
Et eksempel på en "Balagan"-menu i 3 serveringer:
POPCORN FALAFEL
Hayas berømte popcorn-falafler med lime-ingefær-sojatahini
NENI’S HUMMUS PLATE
Klassisk hummus, har bracha tahina, tathbila, pitabrød
YAFO CHICKEN SKEWERS
Grillede kyllingespyd, yoghurt, koriander, persille, mynte, grillet løg
GRILLED ARTICHOKE HEART
Grillet artiskokhjerte, labneh, kapersdressing, ristede pinjekerner
LOUP DE MER
Salturt, citron, kapers, persille, koriander
NENI WAGYU KEBAB
Håndlavet kebab af wagyu-okse, røget aubergine-tomatsauce, har braha tahina, chili, friske urter, sumacløg
GREEN BEANS
Grønne bønner, persille, koriander, hvidløg, parmesan, citron
ISRAELI SALAD
Friséesalat, tomat, agurk, radise, rødløg, citron
SESAME
Ristet hvid sesam, hjemmelavet moscovado-is, har braha halva, rå tahini, daddelsirup, karameliserede pekannødder
NENI CHEESECAKE
Den bedste New York cheesecake, creme fraiche, lime
OBS: Menuen er kun et eksempel og kan indeholde andre retter
Værdibeviset er gyldigt t.o.m. d. 30. november 2025
Kan bruges alle dage inden for NENI's åbningstider:
Mandag-Søndag: 12:00-15:00 og 17:00-23:00
OBS: Køkkenet lukker alle dage kl. 22:00
OBS: Der skal min. købes 2 værdibeviser
OBS: Der skal min. bruges 2 værdibeviser pr. besøg
OBS: Menuen er chef's choice - hvilket betyder at den kan skifte i indhold alt efter hvilken dato du besøger restauranten