



















½ Pris på 3-Retters @ Fromberg på Vesterbrogade - En Kulinarisk Rejse
3 smagfulde retter hos Fromberg på Vesterbrogade
Menuen ændrer sig hver uge, så husk at tjekke Frombergs hjemmeside
Fromberg har tæt samarbejde med lokale, økologiske og biodynamiske producenter.
Værdibeviset er gyldigt t.o.m. 28. februar 2026
Normalpris: 330,- / Din pris: 165,- / Spar 50 %
Sving forbi Fromberg og send dine smagsløg på en rundrejse i verdens kulinariske skattekammer. Menuen skifter ugenligt, men du kan med sikkerhed altid finde en menu der er spækket med smag, farver og kærlighed til krydderier.
Start med en Vitello Tonnato på økologisk fritgående okse og en cremet tunsauce. Hovedretten er i den grad også en oplevelse, Coq au Vin på dansk kylling serveret med rødvinssauce, cremede knuste kartofler, stegte svampe og sæsonens lokale grøntsager fra Svanholm Gods. Forkæl din søde tand med Pistaciemousse med vanilje, mangocreme og saltkaramel-choko crumble.
Et sammensurium af smage fra hele kloden
Midt på Vesterbrogade – lige dér, hvor Frederiksberg Allé og Værnedamsvej smelter sammen – står Martin Fromberg klar med gryder, wok og vilje. Her tryller han med smage fra Sydamerika og Asien, skabt på danske råvarer fra bl.a. Svanholm Gods og Spis Min Gris.
Du sætter dig til rette, og Martin folder sin erfaring ud – direkte på tallerkenen. Hver uge lander nye retter, hvor kød, grønt og krydderier taler samme sprog. Her møder du det hurtige måltid – men uden genveje og uden kompromis. Gryderne koger. Smagene banker på. Og de naturlige råvarer får plads til at gøre arbejdet. Fromberg er et farverigt mix af streetfood og restaurant, hvor håndværket styrer køkkenet, og hvor det gode måltid trækker dig væk fra takeaways og tilbage til bordet. Ingen tilsætningsstoffer. Ingen forarbejdede fødevarer. Kun rene råvarer og kærlighed til mad.
Martin Fromberg er uddannet kok fra den danske kokkeskole og har Michelin erfaring. Udover den københavnske erfaring har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône. Senest har han været køkkenchef på bl.a. Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården, PMY’s Michelin-anbefalede soulfood, og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller.
Den store kærlighed til verdens mad, kan både ses og smages på tallerkenen - aftensmaden hos Fromberg er utvivlsomt besøget og en omvej værd!
Da vi var på besøg hos Fromberg stod den 3-retters menu på:
Forret: Vitello Tonnato - Tynde skiver af saftigt mørt økologisk fritgående okse. Klassisk cremet tunsauce, godt krydret og med kapers og sennep. Toppet med salat af fennikel crudite, mizuna og ristede solsikkekerner
(Fås også både pescetarisk, vegetarisk og vegansk)
Hovedret: Coq Au Vin - Juicy dansk kylling, simret med økologisk rødvin og bla. laurbær, hvidløg & urter - Rødvinssauce med bla. kyllingefond, roux, gastrique, timian & godt med sort Ceylon peber - Cremede knuste kartofler - Stegte svampe, hvidløg, persille, syltede rødløg & franske lækkerier - Sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Svanholm Gods
(Fås vegetarisk med bla. øko Græskar, rødbede, linser & svampe)
Dessert: Pistaciemousse med vanilje, mangocreme, hibiscus & saltkaramel-choko crumble
Aftensmaden skifter ugentligt og er med inspiration fra hele verden
Bordreservation er påkrævet
Værdibeviset kan ikke bruges til Take Away
Værdibeviset er gyldigt t.o.m. 28. februar 2026
Åbningstider;
Mandag-Søndag: 17:00-21:00
Menuen ændrer sig hver uge, så husk at tjekke Frombergs hjemmeside