













Valgfri 3-retters @ Alexanders Bistro - Vintermenu hos Carlsberg Byens Darling
3 valgfrie retter hos Alexanders Bistro i Carlsberg Byen
En menu bestående af én forret, hovedret og dessert ↓
Anbefalet i Politiken ❤️
Køb ét eller flere værdibeviser
Brug dit værdibevis hele vinteren - og helt indtil d. 31. marts 2025
Normalpris: 585,- / Din pris: 255,-
Når frosten bider, og ånden står som små skyer over gaderne i Carlsberg Byen, trækker Alexanders Bistro dig ind i varmen. Mellem bydelens moderne linjer og historiske mursten ligger en gourmet-oase med hjemlig ro og et køkken i absolut topklasse. Kokkene kommer direkte fra Michelin-restauranter i Paris og København, og nu kan du gå til bords med en valgfri 3-retters menu – med op til 56 % besparelse. Perfekt til en nærværende vinteraften med venner eller familie.
Menuen hos Alexanders Bistro er sammensat med fokus på sæsonens bedste råvarer og byder på klassisk håndværk med franske noter – skræddersyet til det kolde vejr. Er du fx til confit de canard, trøffelpasta med ekstra parmesan og en lækker creme brulee. Måske er du mere til laksemousse på varmrøget færøsk laks, en varm risotto og et ostebord? Eller måske er du til den populære "Alexander's Burger" med gyldne fritter og hjemmelavet trøffelmayo?
Med Niche får du frit valg på en 3-retters - til en brøkdel af prisen!
Et eksempel på en valgfri 3-retters:
Forret: Hjemmelavet jordskokkesuppe med sprøde rodfrugtschips
Hovedret: Confit de canard med gyldne pommes frites og hjemmelavet bearnaise eller rødvinssauce, samt vintersalat med rødkål, granatæble og persille.
Dessert: Crème Brùlèe
Se hele det velkomponerede menukort her ...
Rødder, råvarer og restaurantdrømme
Alexander Beier, der har Alexanders Bistro, har et navn, der forpligter. Som søn af Peter Beier er han vokset op omkring gode smage, madhygge - og ikke mindst fantastiske råvarer.
Derfor sidder alle råvarerne også lige i skabet - chokoladen er fra egen plantage, skinken er specialimporteret og hjemmehængt, brødet laves på basen af en surdej fra Provènce, der er mere end 100 år gammel – og når de er i sæson, er både bær, krydderurter og æbler fra egen urtehave og plantage. Med vintermenuen bringer Alexander også fokus på sæsonbestemte grøntsager og krydderier i retterne - rodfrugter, rødkål, og meget mere.
Alexander har skabt Alexanders Bistro, fordi det var noget, der manglede i den nye, moderne Carlsberg Byen: Et sted, hvor der er plads til den gode smagsoplevelse, nyde fantastiske cocktails lavet med årstidens frugter og grøntsager samt hygge sig og spille spil - alt imens maden holder et niveau sammenligneligt med toprestauranter i smag, kvalitet og omhuen der er lagt i den.
"Vi vil gerne være den dagligstue, som folk ikke selv har plads til. Men med virkelig god mad. Når man går ud at spise, ønsker vi at give folk en oplevelse, de ikke kan lave hjemme i deres eget køkken," sagde Alexander Beier selv, da han skulle præsentere restauranten.
Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 31. marts 2026
Åbningstider:
Tirsdag - Søndag fra kl. 17:00-21:00
OBS: Tillæg på 75 kr. på bestilling af steak frites som hovedret - afregnes direkte med restauranten