Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA

Anbefalet i Berlingske: Nyd Smagen af Danmark med en udsøgt middag ved kajkanten
  1401 København K
NU&DA er aftalepartner. MeYou er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 695,- / SPAR 50 %
Tilpas din bestilling

Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA

349,-
Ekskl. gebyr
15 har købt

PRIS I ALT: 349,00 DKK
PRIS I ALT: 349,00 DKKEkskl. gebyr NU&DA er aftalepartner. MeYou er formidler af dette tilbud.
349,-
Ekskl. gebyr
15 har købt
Pris for 1
NU&DA er aftalepartner. MeYou er formidler af dette tilbud. Ekskl. gebyr
NU&DA

Glæd jer til:  

En aftenmenu i særklasse bestående af:

  • Rimmet kammusling med fynsk rygeost, syltet agurk, friske radiser og purløgsolie

  • Tartelet med saftig Hopballe-kylling, grønne asparges, stegte brisler og morkelflødesauce

  • Glaseret ribeye fra Grambogård med perleløg, ristede kartofler, syltet rødbede og cremet morkel-bearnaise

  • Rabarbergrød med hyldeblomstcreme, makroner og jernurtolie

Restauranten tager forbehold for ændringer i menuen og gør opmærksom på at menuen skifter efter sæson.
Billederne er til inspiration og viser, hvordan menuen (for 2) så ud den dag, Spis i Byen var forbi.


Michelin-erfaring bag gryderne

Midt i det københavnske sommerlys, hvor vandet langs Christianshavns havnefront spejler aftenhimlen, inviterer den nyåbnede restaurant NU & DA på en middag, der forener det velkendte og det vovede. Den nye 4-retters menu "Smagen af Danmark" er et kærligt, gastronomisk nik til klassiske danske retter – genopfundet med moderne præcision.

Køkkenchef David Johansen, tidligere den yngste Michelin-kok i Danmark, står i spidsen for NU & DA’s kulinariske retning. Her handler det ikke om at imponere med skum og røg, men om at løfte det danske køkkens fundament – med respekt, velsmag og præcision.

Tarteletten med morkelsauce og brisler er vel nok menuens højdepunkt. Klassisk – ja. Men også luksuriøs, og som kun de færreste tør servere den i dag. Ribeyen fra Grambogård er et kødfuldt højdepunkt, og den syrlige rabarbergrød med aromatisk jernurtolie afrunder måltidet med både finesse og friskhed.

Udsigten gør det ikke dårligere

NU & DA ligger helt ud til havneløbet – og fra de store panoramavinduer og de pæne udendørspladser får man følelsen af at være et sted mellem Christianshavn og Côte d’Azur. Det er København, når det er bedst:

Let, levende og fyldt med smag.

Berlingske anmelder, Søren Jacobsen Damm omtaler stedet positivt og siger at der er kun er "...få steder i byen, hvor man kan finde et bedre sted at sidde en af de sjældne lune sommeraftener i København, hvor man får en oplevelse af, at man lige så godt kunne sidde i Sydeuropa" - og lige præcis den kommentar står klart, når man ligger vejen forbi. Restaurantens indretning blander det rå industrielle med varme referencer til 60’erne og 70’ernes dansk design – præcis som maden, hvor nu og da smelter sammen.

Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 1
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 2
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 3
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 4
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 5
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 6
Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA billede 7
5

Indløsning

Dit værdibevis kan bruges t.o.m. d. 30. september 2025


Åbningstider til middag:

  • Mandag – Lørdag: 17:00 – 24:00

Gæsternes anmeldelser

NU & DA har allerede fået masser af gode anmeldelser:

"En helt aldeles fantastisk oplevelse. Det er en underdrivelse at sige at det er noget af det bedste vi har prøvet. Mig og min familie kommer med garanti tilbage snart igen." -Martin

"Rigtig god mad, service i top." -John

"Model dansk køkken med unikke kreationer af klassiske retter. Fantastisk beliggenhed med udsigt over kanalen" -Shyam

Indlæser kort...
Strandgade 7, 1401 København K