Aftenmenu på nyåbnede Restaurant NU & DA













Glæd jer til:
En aftenmenu i særklasse bestående af:
Rimmet kammusling med fynsk rygeost, syltet agurk, friske radiser og purløgsolie
Tartelet med saftig Hopballe-kylling, grønne asparges, stegte brisler og morkelflødesauce
Glaseret ribeye fra Grambogård med perleløg, ristede kartofler, syltet rødbede og cremet morkel-bearnaise
Rabarbergrød med hyldeblomstcreme, makroner og jernurtolie
Restauranten tager forbehold for ændringer i menuen og gør opmærksom på at menuen skifter efter sæson.
Billederne er til inspiration og viser, hvordan menuen (for 2) så ud den dag, Spis i Byen var forbi.
Michelin-erfaring bag gryderne
Midt i det københavnske sommerlys, hvor vandet langs Christianshavns havnefront spejler aftenhimlen, inviterer den nyåbnede restaurant NU & DA på en middag, der forener det velkendte og det vovede. Den nye 4-retters menu "Smagen af Danmark" er et kærligt, gastronomisk nik til klassiske danske retter – genopfundet med moderne præcision.
Køkkenchef David Johansen, tidligere den yngste Michelin-kok i Danmark, står i spidsen for NU & DA’s kulinariske retning. Her handler det ikke om at imponere med skum og røg, men om at løfte det danske køkkens fundament – med respekt, velsmag og præcision.
Tarteletten med morkelsauce og brisler er vel nok menuens højdepunkt. Klassisk – ja. Men også luksuriøs, og som kun de færreste tør servere den i dag. Ribeyen fra Grambogård er et kødfuldt højdepunkt, og den syrlige rabarbergrød med aromatisk jernurtolie afrunder måltidet med både finesse og friskhed.
Udsigten gør det ikke dårligere
NU & DA ligger helt ud til havneløbet – og fra de store panoramavinduer og de pæne udendørspladser får man følelsen af at være et sted mellem Christianshavn og Côte d’Azur. Det er København, når det er bedst:
Let, levende og fyldt med smag.
Berlingske anmelder, Søren Jacobsen Damm omtaler stedet positivt og siger at der er kun er "...få steder i byen, hvor man kan finde et bedre sted at sidde en af de sjældne lune sommeraftener i København, hvor man får en oplevelse af, at man lige så godt kunne sidde i Sydeuropa" - og lige præcis den kommentar står klart, når man ligger vejen forbi. Restaurantens indretning blander det rå industrielle med varme referencer til 60’erne og 70’ernes dansk design – præcis som maden, hvor nu og da smelter sammen.







Indløsning
Dit værdibevis kan bruges t.o.m. d. 30. september 2025
Åbningstider til middag:
Mandag – Lørdag: 17:00 – 24:00
Gæsternes anmeldelser
NU & DA har allerede fået masser af gode anmeldelser:
"En helt aldeles fantastisk oplevelse. Det er en underdrivelse at sige at det er noget af det bedste vi har prøvet. Mig og min familie kommer med garanti tilbage snart igen." -Martin
"Rigtig god mad, service i top." -John
"Model dansk køkken med unikke kreationer af klassiske retter. Fantastisk beliggenhed med udsigt over kanalen" -Shyam