"HEARTMADE KITCHEN-MENU" - Hos 4-stjernede The Vietnamese














Glæd dig til 8 retter i 5 serveringer:
The Vietnamese har virkeligt været i deres kreative hjørne, når det kommer til opbygningen af denne menu. Du kommer derfor til at opleve og smage på hele 8 retter fordelt på 5 serveringer.
Først bliver du præsenteret for serveringen "AMUSE", som byder på grillede kammuslinger, cremet æggeblommesauce og et strejf af chili. Den anden servering "3 CLASSIC SNACKS" indeholder velkendte klassikere i form af forårsruller, rispapirs-ruller og grillet oksekød i citrongræs. Den tredje servering byder på en autentisk appetitvækker uden lige, “POT AU FEU”, som er en varm okse-phosuppe med trøfler, svampe, nudler og andre gode sager. Fjerde servering er "KOKKENS SIGNATURRETTER", som består af smørstegt vagtel og kokosdampet jasminris. Som prikken over i'et slutter den femte servering af med "SMAGEN AF PARADIS" - som er en panna cotta lavet på kokos og jackfrugt.
Se den fulde menu herunder ... ↓
Én af byens bedste asiatiske restauranter!
I Store Kongensgade i det inderste København finder du en perle af en vietnamesisk restaurant. The Vietnamese er flere gange blevet beskrevet som en af Københavns allerbedste asiatiske restauranter - og nu kan du glæde dig til en menu på 8 serveringer, der sender dine smagsløg i feststemning og direkte østpå. Retterne er opdelt i 5 fortryllende serveringer, hvor retterne komplimenterer hinanden.
Glæd dig bl.a. til traditionelle, sprøde vietnamesiske forårsruller, lækker pho-suppe, kokos panna cotta - og meget mere! Hos The Vietnamese er de også eksperter i cocktails og god vin, så vi anbefaler, at du køber en vin- eller cocktail-menu på dagen!
Anmelderroste kokkebrødre bag gryderne
I spidsen for The Vietnamese står de to rutinerede Do-brødre, der har Vietnam som bagland. De værner om kvaliteten i deres mad, og her er det meste lavet fra bunden. Som Svend Rasmussen skriver i sin anmeldelse for Berlingske: "Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed". Nyd en hyggelig aften og skøn mad på den anmelderroste restaurant - det bliver en sand fornøjelse for dine smagsløg!
Menuen
Bemærk: Menuen skifter efter sæson
AMUSE
SÒ ĐIỆP NƯỚNG TRỨNG MUỐI
Kammuslinger grillet over kul og toppet med cremet æggeblommesauce og et strejf af chili.
3 CLASSIC SNACKS
CHẢ GIÒ
Sprøde forårsruller (kylling, grøntsager og svampe)
GỎI CUỐN TÔM
Grillede reje-rispapirruller (urter, fiskesauce infuseret med ananas)
BÒ LÁ LỐT
Grillet citrongræs-oksekød i betelblade (med risnudler og kimchi)
POT AU FEU
PHỞ NẤM VỚI TRUFFLES
Okse-pho-bouillon med trøfler, svampe, nudler, løg, koriander og trøffelpaté.
KOKKENS SIGNATURRETTER
CHIM CÚT CHIÊN BƠ
Smørstegt vagtel med vietnamesisk coleslaw og calamansi-chili
CƠM HẤP NƯỚC DỪA
Kokosdampet jasminris med forårsløg og sorte sesamfrø
SMAGEN AF PARADIS
KEM DỪA BẾN TRE
Kokos- og jackfruit-dessert: Mekong Delta panna cotta med kokosskum.







Indløsning
Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 17. november 2025.
Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag-Lørdag: 17:00 - 22:00
OBS: Hvis du bestiller bord Fredag-Lørdag, pålægges der et gebyr på 55 kr., der betales direkte til restauranten på dagen.
OBS: Der skal som minimum købes 2 kuverter ad gangen
OBS: Der kan max. bestilles bord til 8 pers.
Gæsternes anmeldelser
"Den bedste Vietnamese restaurant i København. Dine smagsløg vil elske dig for de lækre retter!" - Karin, Google
"Vi har nu besøgt the Vietnamese 2 gange og begge gange var en stor oplevelse. Spændende mad på en hyggelig restaurant." - Andreas, Google
The Vietnamese har også modtaget rosende ord fra kendte medier:
Læs Jyllands-Postens rosende anmeldelse HER
Læs Berlingskes rosende anmeldelse HER