Frokost på Den Gule Cottage - 7 anretninger med udsigt til Øresund













Øresundsglimt og sæsonens 7 små eventyr
Med Øresunds glitrende blå som kulisse står det lille, stråtækte bindingsværkshus på Strandvejen som en romantisk tidslomme. Den Gule Cottage har budt gæster indenfor siden 1844, og i dag videreføres historien af erfarne værter, der mestrer både klassisk krodrift og moderne brasserie-kunst.
Når du træder ind, mødes du af duften af friskbagt brød, smørstegt fisk og modne urter – og af en varme, der gør, at man straks sænker skuldrene. Her er atmosfæren lige så vigtig som tallerkenen foran dig.
Menuen er skabt som en kulinarisk rejse i syv serveringer, hvor hver ret er en lille historie om sæson, råvarekærlighed og præcision. Retterne skifter løbende, men altid med friskhed og smag i fokus.
OBS - Lang indløsning:
Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 31. marts 2026
Den velkomponerede menu kunne begynde med hjemmesyltede oliven og røgede mandler, efterfulgt af en cremet romesco, der lokker med sin dybe, nøddeagtige sødme. Derefter venter lufttørret skinke med frisk persillepesto – en duet af salt og grøn friskhed – inden sprød, friteret panisse med trøffelmayo gør sin entré.
De grillede padrons med havsalt og limebåde bringer sol og hav til bordet, mens tempurastegt broccolini med fermenteret hvidløgscreme giver et sprødt, let krydret mellemspil. Og som en lille hemmelighed i menuen gemmer kokkens egen snack sig – en overraskende ret, der får smagsløgene til at smile.
Stranden, skoven og gastronomisk håndværk
Køkkenet henter sin sjæl i de klassiske franske teknikker, men fødderne står solidt plantet i naturen omkring Cottagen. Strandens salt, skovens grønt og årstidens bedste råvarer giver menuen en ægthed, der mærkes i hver bid.
Her forenes historisk charme med en nutidig tilgang til smag, og resultatet er en middag, hvor tiden synes at stå stille – lige indtil den sidste bid er spist, og man længes efter at komme tilbage.
Dine 7 anretninger kan fx bestå af:
Hjemmesyltede oliven – og røgede mandler
Romesco-creme – med mandler og peberfrugt
Lufttørret skinke – med persillepesto
Friteret panisse – med trøffelmayonnaise
Grillede padrons – med havsalt og limebåde
Broccolini i tempura – med fermenteret hvidløgscreme
Kokkens snack – en hemmelig dagens ret:)
Billederne kan variere fra den aktuelle menu, da Den Gule Cottage løbende opdaterer deres sæsonbetonede menu.







Indløsning
Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 31. marts 2026
OBS: Værdibevis kan ikke bruges i uge 41-42 (fredag 10. oktober – søndag 19. oktober 2025)
OBS: Værdibeviset kan ikke bruges i perioden 17/11-2025 t.o.m. d. 05/01-2026
Værdibeviset kan bruges under frokostserveringen
Du kan bruge dit værdibevis tirsdag-søndag i åbningstiden: 12:00-16:00
OBS: Der kan max. købes 8 værdibeviser pr. person og skal minimum købes og indløses 2 værdibeviser pr. besøg
Gæsternes anmeldelser
"Opmærksomt personale, der serverer super lækker mad." -Rasmus
"Dejlig restaurant med lækker mad og fantastisk betjening. Man føler sig velkommen og alle ens forventninger bliver indfriet." -Joan
"Fantastisk sted - det er som at træde ind i en tidslomme. De smukke lokaler og den intime stemning, får skuldrene på plads allerede inden maden kommer på bordet. ... Vi kommer helt bestemt igen. ... Tak for en herlig aften." -Gitte