8-retters Tasting Menu - Restaurant NU & DA















Michelin-erfaring bag gryderne
Langs kajen, hvor vandet langs Christianshavns havnefront spejler efterårs solen i aftenhimlen, inviterer restaurant NU & DA på en middag, der forener det velkendte og det vovede. Den nye 8-retters menu er et kærligt, gastronomisk nik til klassiske danske retter – genopfundet med moderne præcision.
Køkkenet ledes af 3 kokke - alle med michelin-erfaring - som hver i sær står i spidsen for NU & DA’s kulinariske retning. Her handler det ikke om at imponere med skum og røg, men om at løfte det danske køkkens fundament – med respekt, velsmag og præcision.
Udsigten gør det ikke dårligere
NU & DA ligger helt ud til havneløbet – og fra de store panoramavinduer og de pæne udendørspladser får man følelsen af at være et sted mellem Christianshavn og Côte d’Azur. Det er København, når det er bedst:
"Let, levende og fyldt med smag...Det er genialt tænkt"
Berlingske anmelder, Søren Jacobsen Damm omtaler stedet positivt og siger at der er kun er "...få steder i byen, hvor man kan finde et bedre sted at sidde en af de sjældne lune sommeraftener i København, hvor man får en oplevelse af, at man lige så godt kunne sidde i Sydeuropa" - og lige præcis den kommentar står klart, når man ligger vejen forbi. Restaurantens indretning blander det rå industrielle med varme referencer til 60’erne og 70’ernes dansk design – præcis som maden, hvor nu og da smelter sammen.
Tasting menuen består af:
8 retter i 5 serveringer:
Lun Puf af vandbakkelse - Skagen skinke på toppen - Julsø ost og trøffelcreme i hjertet, blød udenpå - luftig og cremet indeni
Sprød flage af rugbrød - rørt tatar af Himmerlandskvæg - et skænk cognac, et pift, en duft af trøffel, intens fylde i ét bid
Stille hvisken fra Vestkysten - østers i en blid paneret sprød skal, et "strejf" af havtorn - som en dråbe fra det danske islet, bløde nuancer af peberrod i cremet form - mærk Vesterhavets bølge på tungen
Gammeldags koldrøget Fynbo laks - marineret fennikel og kærnemælksemulsion med peberrod
Kuvertbrød & Smør - Et strejf af tradition, klassisk dansk brød friskbagt på sigtemel serveret med cremet smør fra Åbybro
Bagt jordskok med trøffel og brunet smør glace
Stegt andebryst & confiteret andelår med rødbeder, Madagaskar peber og sauce af kråser
Ris à la mande re-imagined, cremede ris med mandelcrumble, kirsebær gennemsyret af gløggkrydderier og citrontimianolie
Restauranten tager forbehold for ændringer i menuen og gør opmærksom på at menuen skifter efter sæson.
Billederne er til inspiration og viser, hvordan menuen (for 2) så ud den dag, Spis i Byen var forbi.







Indløsning
Dit værdibevis kan bruges t.o.m. d. 31. marts 2026
Åbningstider til middag:
Mandag – Lørdag: 17:00 – 24:00
Gæsternes anmeldelser
NU & DA har allerede fået masser af gode anmeldelser:
"En helt aldeles fantastisk oplevelse. Det er en underdrivelse at sige at det er noget af det bedste vi har prøvet. Mig og min familie kommer med garanti tilbage snart igen." -Martin
"Rigtig god mad, service i top." -John
"Model dansk køkken med unikke kreationer af klassiske retter. Fantastisk beliggenhed med udsigt over kanalen" -Shyam