Frit valg hos Restaurant BØF til en værdi af 500 kr. (Din pris: 299 kr.)
Du sparer 40 % på hele menukortet
Du må bruge lige så mange værdibeviser, du vil - også pr. besøg!
Her får du 60 dages krogmodnede bøffer, grillede sides, kød i den højeste kvalitet og meget mere
Dit værdibevis er gyldigt t.o.m. d. 29/4 2024
De har fået 4 stjerner i Berlingske, og forfatter og madanmelder Martin Kongstad har anbefalet dem i Weekendavisen. Og nu kan du glæde dig til at spare 40 % på hele BØFs kort med Niche.
Family style i landlige rammer
Hvis man skal have succes på Københavns restaurantscene skal man skille sig ud. Og det må man sige, at Restaurant BØF gør. For hos den gennemførte restaurant i Indre By har de skabt et moderne steak house, hvor næsten alle retter er en tur forbi den store trækulsgrill - og så må du endda tage din egen vin med!
Konceptet er enkelt: man vælger sin udskæring og hertil delevenlige sides, som nydes 'Family Style'. Bøf har ingen ønskebrønd - deres sides laves fra bunden af friske og smagfulde sæsonråvarer, og næsten alle er en tur forbi grillen.
Prøv f.eks. deres 'Pomme Anna' - tyndtskårede kartofler med salt og peber, rosmarin, timian, løg, hvidløg og smør, som lægges i press natten over og herefter bages og serveres i små portioner med frisk parmesan. Bøf er en oplevelse som skal deles i godt selskab. Og den rå og hjemlige indretning med båse, tunge træborde, læderpuder og enkle spots skaber en hjemlig atmosfære og følelsen af at være på landet.
Mad med ild og BYOW
I BØFs køkken hersker der ingen dogmer. Du får medium-rare bøffer af Black Angus, krogmodnet i 60 dage med fine fedtmarmoreringer, der giver smag og saftighed. Kødet smøres med røget oksemarv, der giver en dybere umami, og drysses med flagesalt. Midt i restauranten står Bøfs bankende hjerte: en stor, åben trækulsgrill, som tilføjer næsten alle deres retter den karakteristiske røgsmag.
Og så tilbyder de BYOW: Bring Your Own Wine. Et koncept, de har fløjet hjem fra verdens førende grillnation; Australien. Har du en særlig flaske Bourdeaux liggende derhjemme, der bare vil gå helt perfekt til en saftig bøf? Så har du mulighed for at tage den med mod betaling af 295,- pr. flaske i såkaldte "prop-penge". BØF har en hel væg med vin og egen sommelier, så BYOW er blot en mulighed for vin connaisseurs!
Et rendyrket bøfkoncept
Det er ikke kun Berlingske, der er begejstrede for kvaliteten hos BØF. Madanmelder Martin Kongstad har anbefalet dem i Weekendavisen og det regner med 5-stjernede anmeldelser på Google. Det er tydeligt at fornemme, hvor begejstringen kommer fra. Foruden deres rendyrkede bøfkoncept, så nævner gæsterne betjeningen, ført an af restaurantchef Claus Hemmingsen. Claus er opvokset i restaurationsbranchen, stået 24 år på A Hereford Beefstouw og drevet egen kro. Og så brænder han for, at gæsterne skal mærke den passion og ild, der kendetegner BØF. Du kan kende Claus på hans store smil og hans porkpie hat.
Så hvor går man hen, hvis man vil besøge en rigtig bøfrestaurant - med kvalitetskød, røg og ord som Angus, krogmodnet, fedtmarmoreringer og udskæringer på kortet? Ja, man går til Restaurant BØF i Indre By.
Indløsning
Kan bruges alle dage inden for BØFs åbningstider.
Åbningstider: Ons-lør: 17.30-22
Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 29/4 2024