ALEXANDERS BISTRO

Valgfri 3-retters hos Carlsberg Byens Darling - Efterårsmenuen på Alexanders Bistro

585 DKK
255 DKK
Ekskl. gebyr
757 købt / 843 tilbage
  • 3 valgfrie retter hos Alexanders Bistro i Carlsberg Byen

  • En menu bestående af én forret, hovedret og dessert ↓

  • Anbefalet i Politiken ❤️

  • Køb ét eller flere værdibeviser

  • Brug dit værdibevis hele efteråret - helt indtil d. 2. december 2025

  • Normalpris: 585,- / Din pris: 255,-


Efterårsstemning i Carlsberg Byen

Når bladene rasler, og duften af efterår fylder gaderne i Carlsberg Byen, er det svært at finde et mere indbydende sted end Alexanders Bistro. Midt i bydelens moderne arkitektur og historiske mursten finder du en vaskeægte gourmet-oase – med hjemlig charme og mad i absolut topklasse. Kokkene er hentet direkte fra Michelin-restauranter i både Paris og København, og nu kan du nyde en valgfri 3-retters menu med op til 56 % besparelse hos Alexanders Bistro – perfekt til en hyggelig efterårsaften med venner og familie.

Menuen er sammensat med fokus på sæsonens bedste råvarer og byder på klassisk håndværk med franske noter – skræddersyet til efteråret.. Er du fx. til velsmagende oksetatar, trøffelpasta med ekstra parmesan og en lækker creme brulee. Måske er du mere til laksemousse på varmrøget færøsk laks, en efterårsrisotto og et ostebord? Eller måske er du til den populære "Alexander's Burger" med gyldne fritter og hjemmelavet trøffelmayo?

Med Niche får du frit valg på en 3-retters - til en brøkdel af prisen!


Et eksempel på en valgfri 3-retters:


  • Forret: Hjemmelavet jordskokkesuppe med sprøde rodfrugtschips

  • Hovedret: Confit De Canard med gyldne pommes frites og hjemmelavet bearnaise eller rødvinssauce, samt vintersalat med rødkål, granatæble og persille.

  • Dessert: Crème Brùlèe

Se hele det velkomponerede menukort her ...


Rødder, råvarer og restaurantdrømme

Alexander Beier, der har Alexanders Bistro, har et navn, der forpligter. Som søn af Peter Beier er han vokset op omkring gode smage, madhygge - og ikke mindst fantastiske råvarer.

Derfor sidder alle råvarerne også lige i skabet - chokoladen er fra egen plantage, skinken er specialimporteret og hjemmehængt, brødet laves på basen af en surdej fra Provènce, der er mere end 100 år gammel – og når de er i sæson, er både bær, krydderurter og æbler fra egen urtehave og plantage. Med efterårsmenuen bringer Alexander også fokus på sæsonbestemte grøntsager og krydderier i retterne - rodfrugter, rødkål, og meget mere.

Alexander har skabt Alexanders Bistro, fordi det var noget, der manglede i den nye, moderne Carlsberg Byen: Et sted, hvor der er plads til den gode smagsoplevelse, nyde fantastiske cocktails lavet med årstidens frugter og grøntsager samt hygge sig og spille spil - alt imens maden holder et niveau sammenligneligt med toprestauranter i smag, kvalitet og omhuen der er lagt i den.

"Vi vil gerne være den dagligstue, som folk ikke selv har plads til. Men med virkelig god mad. Når man går ud at spise, ønsker vi at give folk en oplevelse, de ikke kan lave hjemme i deres eget køkken," sagde Alexander Beier selv, da han skulle præsentere restauranten.


Indløsning

Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 2. december 2025


Åbningstider:

  • Tirsdag - Søndag fra kl. 17:00-21:00


OBS: Tillæg på 75 kr. på bestilling af steak frites som hovedret - afregnes direkte med restauranten

Indlæser kort...
Ottilia Jacobsens Plads 1 1799 København V